HVA ER PÅ VEI?

SJØHUS, ATRIUMHUS OG REKKEHUS

SJØHUS

Praktfulle vertikaldelte sjøhus helt ytterst i vannkanten. Her opplever du virkelig hva det vil si å leve i unik nærhet til vannet og naturen. Med din egen private brygge, kjører du bilen inn i garasjen og tar båten ut på sjøen i andre enden. Et drømmehjem med store lyse flater, skjermet privatliv, blomstrende bryggeliv og uendelige muligheter til å nyte alt det beste livet har å by på.

Vinterhage og solrom

For å skjerme mot vær og vind, er uteoppholdsrommene delvis inntrukne. Den inntrukne delen er utformet som et fleksibelt solrom som tilrettelegger for opphold hele året. Med foldedører kombineres balkong og stue, noe som gir en fleksibel bruk og mulighet for utvidelse av stuearealet – og ikke minst utvidelse av utesesongen. Det er Arkitektkontoret Kari Nissen Brodtkorb AS som tegner ut Sjøhusene i prosjektet.

8 av Sjøhusene er med i 1. byggetrinn. Ta kontakt for mer informasjon.

FRITTSTÅENDE ATRIUMHUS

Enestående eneboliger i umiddelbar nærhet til sjø, strand og den sjarmerende kyststien. Hvert Atriumhus har egen hage, to store terrasser og dobbel carport. Dette er vakre eneboliger over tre plan, med god plass til hele familien, eller bare deg selv, hvis det er det du ønsker.

Husene ligger relativt tett sammen, med vindusåpninger og dører primært vendt mot egen parsell. Hvert Atriumhus er plassert på tomten slik at hver enhet nyter optimalt av sol, skjerming og privatliv, utsyn og adkomst.

Fasademateriale er ikke endelig valgt, på illustrasjonene er de vist med en type Kebony-kledning.

Vindusplassering justeres for øyeblikket, det samme gjelder endelig stedstilpasning av de fem enhetene. Det er Code arkitekter som tegner ut Atriumhusene i prosjektet. Størrelse ligger mellom ca.154 kvm og 160 kvm.

Under utarbeidelse.
5 av Atriumhus er med i 1. byggetrinn. Ta kontakt for mer informasjon.

SJØPARKEN REKKE

30 fleksible rekkehusleiligheter over to plan – med utleieenheter og gode finansieringsløsninger

Leiligheter à 96 kvm mot eksisterende boligområde Børrestad, vil få en privat hageparsell på ca. 50 kvm og terrasse på bakkeplan (1. etasje). Det tilsier at stue og kjøkken vil være i første etasje og soverom/bad i andre etasje.

Leilighetene mot gate/sjøhus vil få en stor privat terrasse på mellom 22 og 26 kvm over carport i 2. etasje. Således vil stue og kjøkken være i 2. etasje og sov/bad i 1. etasje.

Under utarbeidelse.
OM SJØPARKEN OG AGNES UTVIKLING AS

Sjøparken skal være et godt sted å bo og arbeide også mens vi bygger. Hvert boligområde som skal bygges ut, skal på best mulig vis skjermes mot fremtidig byggeaktivitet. Sammen med vår entrepenør Veidekke følger vi høye standarder for miljø og sikkerhet i byggeprosessen.

NYSGJERRIG? TA KONTAKT MED OSS!

Ønsker du visning, ta kontakt vår megler og avtal tid med oss.
Besøk vårt visningsenter i Sjøparken.
Åpningstider er 8:00 – 16:00 hverdager, kveld/helg etter avtale.

Ansvarlig megler, Eiendomsmegler MNEF
WENCHE BEYER
DNB Eiendom AS
+47 95 77 75 77
wenche.beyer@dnbeiendom.no
Daglig leder
CECILIE SANDEN
Agnes Utvikling AS
+47 95 18 69 34
cecilie@sjoparken.no
Besøksadr: Sjøparken, 3290 Stavern
Postadr.: Postboks 156, 3291 Stavern
+47 33 11 37 90 | Fax: +47 33 11 37 99
post@sjoparken.no