SJØPARKEN VEKST

MODERNE KONTORLOKALER SOM VOKSER MED BEDRIFTEN

NÆRING

Sjøparken Vekst er stedet for alt fra gründere og enkeltpersonforetak, til større bedrifter i etableringsfasen. Felles for alle er at Sjøparken Vekst tilbyr «fleksibilitet». Nærmere informasjon lengre ned på siden. I fremtiden skal vi fortsette å utvikle Sjøparken Vekst som en levende arena for regionen innen næring, kunst og kultur.

KUNST OG KULTUR

I alt 17 spennende kunstnere har allerede etablert seg i Sjøparken med foto, malerier, smykker og keramikk. Stedets gamle brannstasjon og bad huser nå en keramiker, og i de gamle arbeiderboligene i nedre brakke har flere kunstnere verksted og atelier. Sjøparken Kunst holder utstillinger flere ganger i året. I de gamle verkstedhallene finner du også en flott innendørs buldrepark og båtrestaurering.

AKTIVITET OG NYE NÆRINGSBYGG

Fremtidens arbeidsplasser i nye næringsbygg under prosjektering. Vi arbeider med ulike leietakere til lyse og inspirerende lokaler med utsikt rett mot det åpne havet. I utformingen vektlegges kvaliteter som fleksibilitet, trivsel, energibruk og miljøvennlige løsninger.

Ta kontakt for presentasjon.

TILRETTELAGT FOR INNOVASJON

Sjøparken Vekst er stedet for bedrifter i etablerings- og utviklingsfasen. Trivsel og fleksibilitet er nøkkelord for våre helt nye, moderne kontorlokaler med et leiekonsept som er tilrettelagt for rask utvidelse ved behov. I tillegg tilbyr vi flotte, nyrestaurerte kombinasjonslokaler.

MILJØ FOR NYSKAPING

Hos oss leier din bedrift fleksible kontorlokaler, som inkluderer alle nødvendige servicefunksjoner din bedrift har behov for. Og ikke minst, med Sjøparken Vekst blir du en del av et nyskapende og offensivt miljø med flere bedrifter. Alle er samlet under ett tak i de nye moderne næringslokalene i Sjøparken.

FELLES SERVICE FUNKSJONER

Å benytte felles service funksjoner betyr lavere utgifter og kostnader. Med Sjøparken Vekst kan din bedrift fokusere på kjernevirksomheten. Dette gir også tilgang til flere og bedre tjenester. Slik kan din bedrift spare ressurser og kostnadskrevende investeringer.

FLEKSIBILITET

Med «fleksilokaler» gjør vi det mulig for bedriften å leie akkurat den plassen som trengs i dag. Løsningen gjør det mulig å raskt utvide etter behov. Det kan også avtales kort oppsigelsestid.

  • Felles resepsjonstjenester
  • Tilgang på ressurser som kan håndtere forefallende kontorarbeid
  • Personalkafé som deles av husets bedrifter
  • Trådløse internettsoner i fellesarealene
  • Trådløst internett med ønsket kapasitet for din bedrift
  • Mulighet for IKT-tjenester, som lagring og drift
  • Felles renhold og vaktmestertjenester

Med utgangspunkt i Sjøparken Vekst er det nå 74 bedrifter på området.

Bli en del av Sjøparken Vekst du også
– stor fleksibilitet, høy standard og et inspirerende arbeidsmiljø.

Har du en forespørsel om lokaler til din virksomhet?

KONTAKT