ØYBOLIGER

56 LEILIGHETER I BYGGETRINN 1

SJØPARKEN ØYBOLIGER PÅ ØY4 (B4)

Innflytting fra 4. kvartal 2017 (byggetrinn 1)

I Sjøparken 1. byggetrinn finner du 56 unike sjøfrontboliger, hvor du våkner opp til bølgeskvulp og den herlige feriefølelsen hver dag. Nå kan drømmen om å bo på en øy bli virkelig, uten at du på noen måte blir avskåret fra resten av verden, tvert imot! Alle øyboligene har balkong, og de store åpne vindusflatene skaper et unikt lys i alle boligene. Utsikten til yrende kanalliv og vidåpen horisont er ubetalelig.

[foundry_call_to_action_block target=»_self» url=»http://live.eve-images.de/flatfinder/1331-sjoparken/» button_text=»FINN DIN ØYBOLIG»]
[foundry_half_carousel][foundry_half_carousel_content image=»3794″]

Vinterhage og solrom

For å skjerme mot vær og vind, er uteoppholdsrommene delvis inntrukne. Den inntrukne delen er utformet som et fleksibelt solrom som tilrettelegger for opphold hele året. Med foldedører kombineres balkong og stue, noe som gir en fleksibel bruk og mulighet for utvidelse av stuearealet – og ikke minst utvidelse av utesesongen.[/foundry_half_carousel_content][foundry_half_carousel_content image=»3798″]

Året rundt!

Solrommets bruksområde er allsidig og kan benyttes året rundt. Med folde- og skyvedører ut mot veranda, har du sjansen til å ta uterommet inn. I vinterhagen dyrker du kanskje dine egne tomater. Du kan plante urter allerede i mars og kan høste langt ut i oktober. På taket trommer sommerregnet, men du sitter varm og tørr på din egen veranda.[/foundry_half_carousel_content][foundry_half_carousel_content image=»3796″]

Leilighet 4B110

Leilighet 4B110 er en romslig, gjennomgående og lys 3-roms leilighet på bakkeplan med to uteplasser. Med sine 102 m2 gir dette en luftig leilighet med utsyn mot hav og horisont. Her kan du nyte solfylte dager på din egen private bryggeterrasse og nyte kanallivets goder.

Se den i vår boligvelger.[/foundry_half_carousel_content][foundry_half_carousel_content image=»2691″]

Fellesområder og kanalliv

Boligøyene er formet med tanke på optimalisering av sol­ og utsiktsforhold.
Den fremste boligen står på søyler, og mellom boenhetene mot sør og nord på øy fire, er plen og hage byttet ut med glitrende vann.

På øyene er det bilfritt miljø. Dermed innbyr området til ro og rekreasjon, og flere naturlige sosiale møteplasser finner du langs med kanalene og moloen her ute i vannkanten. Her får du muligheten for å være sosial når du ønsker, og privatliv når det er det du trenger mest. Sjøparken utgjør ca. 250 mål. Halvparten av dette er ditt friareal – et praktfullt sted for friluft, fritid og frihet – din livskvalitet.[/foundry_half_carousel_content][foundry_half_carousel_content image=»3795″]

Kjøkken

Sigdal Kjøkken AS leverer kjøkken til Sjøparkens boliger.
Standard innredning av type Sigdal Uno med hvite, slette fronter og hengsler med demping. Dette er et lekkert, lett og luftig kjøkkendesign! Alternativ og tilvalg avtales underveis i byggeprosessen. Det leveres fliser mellom over­ og underskap. Ta kontakt med oss for mer informasjon.

sigdal-logo-sm[/foundry_half_carousel_content][foundry_half_carousel_content image=»2972″]

Bad

Badet er hjemmets oase. Dette rommet skal innby til avslapning, gjerne med et varmt bad som avslutning på en lang dag. I Sjøparken bygger vi bad med dette som vårt utgangspunkt. Lekre, lyse flislagte bad med vegghengt WC og innebygget sisterne av type Grohe eller tilsvarende. Dusjhjørne med glassdører, og servantskap av type VVS Marketing Fiol eller tilsvarende i slett, hvit utførelse gir deg et moderne, innbydende bad.

Alternativ og tilvalg avtales underveis i byggeprosessen. Ta kontakt med oss for mer informasjon.
[/foundry_half_carousel_content][/foundry_half_carousel]

Solrommet i bruk

Varm og vindstille sommerdag. Alle foldedører åpne.

Leiligheten skjermet for vind. Ytterste foldedører er åpne og solrommet brukes som vanlig terrasse.

Leilighet med ekstra oppholdsrom. Alle foldedører lukket, – med unntak av gangdør.

Solrommet som utvidelse av stuearealet. Innerste foldedører er åpne.

Parkering og båtplass

Alle boenhetene får tilhørende parkeringsplass i parkeringskjeller. Denne parkeringskjelleren etableres under bygg B4B – B4C på boligøyen. Det vil også bli mulighet for kjøp av ytterligere parkering på oppstillingsplasser ute og i fremtidig kjeller, ved videre utbygging av boligøyer. Sjøparken legger også til rette for gjesteparkering i henhold til utomhusplan for området.

Båtene er Sjøparkens biler. Det etableres båtplasser for store og små båter innenfor den ytre moloen og innover i kanalene – nærmest mulig din egen leilighet. Alle leilighetene skal ha mulighet til å sikre seg en båtplass i Sjøparken. Antall båtplasser etableres etter behov og mulighet.

Byggkonstruksjon

Mellom byggene etableres et utligningsbasseng for å absorbere eventuelle bølger og sprut ved springflo fra å medføre skade og drenere dette vannet ut på innside av moloen. Bassenget skaper et meget trivelig miljø med pent opparbeidede repoer for avslapping og hvile.

Parkeringskjeller vil delvis bli bygget på utsprengt fjell og ytre deler pelefundamentert til fjell. Parkeringskjeller og molo danner fundament for boligene. Bærende konstruksjoner oppføres i plasstøpt betong og stål.

Leilighetsskiller oppføres i hovedvekt av plasstøpt betong, med noen få steder i dobbelt stenderverk i stål og gips. Yttervegger oppføres med bindingsverk av tre, 200mm mineralull isolasjon og utvendig luftet kledning med hovedsakelig gjennomfarget puss med forskjellige kulører. Overflate på takhager og inntrukne partier blir utført med luftet dobbeltfalset royalimpregnert kledning. Hvor yttervegg er av bærende betongvegg pusses og males på innside, isoleres 150mm på utside med utvendig luftet kledning med gjennomfarget puss og forskjellige kulører. Endelig valg av kledning kvalitet, profil og overflatebehandling gjøres under detaljprosjektering. Tak utføres som eksentrisk saltak/skråtak. Tak isoleres med 400mm mineralull isolasjon.

Oppdateres underveis i detaljprosjektering.

  • Spennende uterom og fellesarealer som inspirerer til samvær og opplevelser
  • Parkering i lukket anlegg og båtplasser på innside av boligøyen og molo
  • Variert boligmasse tilpasset ulike behov for plass og funksjon
  • Frisk luft og aktiviteter med turstier, sjø og badestrand rett utenfor døren
  • Fasiliteter og tjenester som forenkler hverdagen
  • Helårsregulerte boliger uten boplikt, valget er ditt!
[foundry_call_to_action_block target=»_self» url=»http://www.sjoparken.no/kontakt-oss/» button_text=»BESTILL DITT PROSPEKT»]
Background
[foundry_video_popup layout=»embed» embed=»https://www.youtube.com/watch?v=_sqItm-xq2w»]
[foundry_video_popup layout=»embed» embed=»https://www.youtube.com/watch?v=iO4lQK1xv0I»]
[foundry_modal icon=»» align=»text-left» button_text=»SE SITUASJONSKART MED SOLENS GANG»]
[/foundry_modal]
OM SJØPARKEN OG AGNES UTVIKLING AS

Sjøparken skal være et godt sted å bo og arbeide også mens vi bygger. Hvert boligområde som skal bygges ut, skal på best mulig vis skjermes mot fremtidig byggeaktivitet. Sammen med vår entrepenør Veidekke følger vi høye standarder for miljø og sikkerhet i byggeprosessen.

NYSGJERRIG? TA KONTAKT MED OSS!

Ønsker du visning, ta kontakt og avtal tid med oss.
Besøk vårt visningsenter i Sjøparken.
Åpningstider er 8:00 – 16:00 hverdager, kveld/helg etter avtale.

[foundry_modal icon=»» align=»text-left» button_text=»FINN PÅ KARTET»]

[/foundry_modal]
Ansvarlig megler, Fagansvarlig, Jurist
HENRIETTE AABERG-HANSEN
DNB Eiendom AS
+47 99 22 33 12
henriette.aaberg@dnbeiendom.no
Daglig leder
CECILIE SANDEN
Agnes Utvikling AS
+47 95 18 69 34
cecilie@sjoparken.no
Besøksadr: Sjøparken, 3290 Stavern
Postadr.: Postboks 156, 3291 Stavern
+47 33 11 37 90 | Fax: +47 33 11 37 99
post@sjoparken.no