KJØKKENHAGE

HAGESTELL

TRAFIKKSTØY

ETTERMIDDAGSDUPP

PARKERINGSPLASS

NABOHEKK

TRENINGSSENTER

EN NY MÅTE Å LEVE PÅ

Noen boligområder er morsommere å komme hjem til enn andre. Selve grunnsteinen i Sjøparken er livskvalitet. Kom hjem til drømmeboligen din, omgitt av hav og horisont, skog og kyst.

I Sjøparken kan du glede deg til å komme hjem til fremtidens bolig, midt blant yrende kanalliv og øyer, og kjenne den livlige pulsen av det unike boligområdet, eller nyt stillheten i vannkanten. Uansett er du hjemme i din egen oase.

 • Spennende uterom og fellesarealer som inspirerer til samvær og opplevelser.
 • Variert boligmasse tilpasset ulike behov for plass og funksjon.
 • Frisk luft og aktiviteter med turstier, sjø og badestrand rett utenfor døren.
 • Fasiliteter og tjenester som forenkler hverdagen.
 • Helårsregulerte boliger uten boplikt, valget er ditt!

Boligene i Sjøparken er optimalisert for deg som ønsker mer tid til deg selv og det du virkelig brenner for. Rett utenfor din egen stuedør finner du det beste både sjøliv, skog og kyst har å by på. Ikke bare det, Sjøparken har allerede et vibrerende kunstmiljø, og smilehullet Stavern ligger i gangavstand med alt den har å by på. Visste du at Stavern har flest soldager i året?

opplevlitt-bblue

Bo mellom himmel og hav – der friluft, fritid og frihet hører sammen.

Noen sier at du må inn til storbyene for å finne ”alt”. Men det stemmer ikke. I Sjøparken finner du en uslåelig kombinasjon av unike friluftsmuligheter, by, kunst- og næringsliv.

Egne gjesteleiligheter til dine kjære og nære (kommer)

Din bolig har akkurat passe størrelse for deg og din familie i det daglige, men noen ganger trenger du litt mer plass. Det ekstra rommet som ellers ville stått tomt det meste av året. Roterommet. Det slipper du i Sjøparken. Her tilbyr vi våre beboere egne gjesteleiligheter hvor du kan ta hjertelig imot venner og familie, og innlosjere dem her. Mye nærmere og mye mer personlig enn et hotell.

Trening og velvære

Vi planlegger et treningssenter med egen velværeavdeling. Her vil du finne nye, flotte treningsapparater i moderne lokaler. Drop-in eller bestill tid hos din personlige trener. I velværeavdelingen vil du kunne slappe av og nyte beroligende behandlinger i vakre omgivelser. Behandlingstilbudet vil være variert, timen bestiller du på forhånd.

Sjøparken Bistro

Vi jobber med å finne den rette samarbeidspartneren til å drifte Sjøparkens bistro. Denne intime og hyggelig restauranten blir Sjøparkens koseligste samlingspunkt. Menyen skal hovedsakelig by på sesongens delikatesser fra havet. Bistroen vil være et familievennlig spisested med gode, hjemmelagde småretter og hovedretter som passer til årstidene. Hva med å bestille en niste eller piknikkurv til søndagsturen? Eller skal du ha et selskap? Bistroen vil ta opp til 50 personer, og vil tilby cateringmeny i tillegg. Bedre blir det ikke.

Hver dag er en fest!

I Sjøparken ønsker vi å tilby deg et enestående selskapslokale hvor du kan feire alle livets store og små begivenheter. Før i tiden hadde man «Salen» på Agnes – et flerbrukslokale med dans på lørdager, fagforeningsmøter på søndagene og vaskeri og bakeri i kjelleren. Nå fornyer vi dette konseptet, og vil gi alle beboerne av Sjøparken et lokale for feiring og selvfølgelig massevis av takhøyde.

Friluft og fritid

Store deler av Sjøparken består av et enestående friluftareal. Her finner du en lett tilgjengelig opplevelsessti, skog, svaberg og flere badestrender. Kyststien gir deg en unik vandreopplevelse –med vakker og variert kystnatur. Med to sandstrender i umiddelbar nærhet og mer enn 30 strender i området rundt Sjøparken, er veien kort til et deilig aftensbad eller en morgenpiknik med sand mellom tærne. Utforsk skjærgården lokalt med idylliske Svenner fyr og Mølen. Gå på ski i Hauanåsen om vinteren, og ta deg fine sykkelturer i Brunlanes resten av året – med Sjøparken som utgangspunkt er valget er ditt og mulighetene endeløse.

Betjent resepsjon – en hjelpende hånd

Som en viktig del av Sjøparken, er vår betjente resepsjon. Benytt deg av dette praktiske tilbudet når du måtte ønske. Av og til er det deilig å slippe å handle og heller få varene levert på døren. Når du er på ferie er det godt å vite at noen tar inn posten din og vanner blomstene dine mens du er borte. Sjøparken gjør småjobbene for deg, så du kan bruke tiden din på hva du vil.

Sjøparken Kanvas barnehage

Sjøparken Kanvas barnehage har fire avdelinger med plass til 80 små og store barn. Miljøvennlig bygg i energiklasse A. Barna får et stort uteareal og umiddelbar nærhet til skog og turstier – perfekt for små oppdagelsesturer og barna lærer gleden av å være ute i naturen fra de er helt små.

Du finner også barne- ungdoms- og videregående skoler i umiddelbar nærhet.

Sjøparken Vekst

Sjøparken Vekst er stedet for bedrifter i etablerings- og utviklingsfasen. Trivsel og fleksibilitet er nøkkelord for våre helt nye, moderne kontorlokaler med et leiekonsept som er tilrettelagt for rask utvidelse ved behov. I tillegg tilbyr vi flotte, nyrestaurerte kombinasjonslokaler.

LES MER OM SJØPARKEN VEKST

 • Betjent resepsjon
 • Trening og velvære
 • Innendørs buldresenter
 • Gjesteleiligheter
 • Selskapslokale
 • Spisested
 • Sjøparken Vekst
 • Sjøparken kunst
 • Kanvas barnehage siden 2010
OM SJØPARKEN OG AGNES UTVIKLING AS

Sjøparken skal være et godt sted å bo og arbeide også mens vi bygger. Hvert boligområde som skal bygges ut, skal på best mulig vis skjermes mot fremtidig byggeaktivitet. Sammen med vår entrepenør Veidekke følger vi høye standarder for miljø og sikkerhet i byggeprosessen.

NYSGJERRIG? TA KONTAKT MED OSS!

Ønsker du visning, ta kontakt vår megler og avtal tid med oss.
Besøk vårt visningsenter i Sjøparken.
Åpningstider er 8:00 – 16:00 hverdager, kveld/helg etter avtale.

Ansvarlig megler, Eiendomsmegler MNEF
WENCHE BEYER
DNB Eiendom AS
+47 95 77 75 77
wenche.beyer@dnbeiendom.no
Daglig leder
CECILIE SANDEN
Agnes Utvikling AS
+47 95 18 69 34
cecilie@sjoparken.no
Besøksadr: Sjøparken, 3290 Stavern
Postadr.: Postboks 156, 3291 Stavern
+47 33 11 37 90 | Fax: +47 33 11 37 99
post@sjoparken.no