KUNST I SJØPARKEN

FOTO, MALERIER, SMYKKER OG KERAMIKK

Kunstnerbyen Stavern

Kunstnere som Hans Gude, Christian Krohg og Odd Nerdrum har satt sitt preg på Stavern helt siden begynnelsen av forrige århundre. I dag finner man kunstgallerier og utstillinger spredt over hele byen i et blomstrende kunstnermiljø.

Sjøparken i Stavern er en selvsagt del av dette spennende miljøet. Med i alt 17 kunstnere som holder til på dette historiske området, og med sol, kyst og hav som naturlig inspirasjon, kan du oppleve enestående og variert kunst i Sjøparkens helt unike omgivelser. Stedets gamle brannstasjon og bad huser nå en keramiker. I de gamle arbeiderboligene i nedre brakke, har flere kunstnere verksted og atelier.

Påskeutstillingen i Stavern

Stavern er kunstnerbyen ved havet. Gallerier og hyggelige kunstopplevelser ligger som perler på en snor. Hver påske er trafikken mot Stavern og Påskeutstillingen stor. Sjøparkens 17 kunstnere i Agnes Kunst er også en del av denne utstillingen. Påskeutstillingen i Stavern har de siste årene hatt mer enn 20.000 besøkende! Kunst i Sjøparken er en selvfølgelig del av denne påsketradisjonen i Stavern.

Hos Kunst i Sjøparken møter du 17 spennende kunstneriske utrykk.

Kunst i Sjøparken holder utstillinger flere ganger i året – med innslag av foto, malerier, smykker og keramikk.

Ønsker du mer informasjon om Kunst i Sjøparken?

Ta kontakt med oss eller gå inn på Kunst i Sjøparken sin Facebook side.

LIK KUNST I SJØPARKEN PÅ FACEBOOK