AGNES BRYGGE SJØHUS

FANTASTISKE SJØHUS I HAVGAPET

MED TORSK OG FLYNDRE SOM NÆRMESTE NABO!

Sjøhusene på maritime Agnes Brygge ligger helt ned til sjøkanten og har egen garasje for bilen samt brygge til båten. Det gjør at du kan være ute på bøljan den blå få minutter etter at bilen er parkert. På Agnes brygge er det garantert høy boligtrivsel og flott bygningskvalitet i unike omgivelser.

Landskap, sol og siktlinjer har vært retningsførende for utforming av sjøhusene. Bebyggelsen henvender seg til sjøen og ivaretar mulighet for aktivitet knyttet til båtliv, bad og soling. Kombinasjonen av privat brygge, balkong og takhage muliggjør opphold i sol fra morgen til kveld. Forskyvningen av hvert sjøhus og sammenkoblingen av husene gir lune kroker både på brygge og balkong i ly for vær og vind samtidig som det fra alle boligene kan nytes utsikt mot havet og Svenner fyr.

Sjøhusene er oppført etter bil inn – båt ut – prinsippet og får stor bryggeterrasse, soldekk, balkong og takhage. Parker bilen, sett fra dere baggasjen og kast loss fra egen brygge eller nyt lyset, havet og omgivelsene fra alle de private uteplassene. Mangler det vær til å oppholde seg ute er det nydelig å oppleve lyset og utsikten fra både oppholdsrom og soverom – her er det bygget med havet og lyset i fokus!

Sjøhusene har en optimal planløsning for familien eller for dere som liker å ha mye gjester på overnatting – her blir det rift om sengeplassene! Sjøhuset er over tre etasjer og på takhagen følger det med en lekker utsikt til Svenner fyr. Bygningsmessig standard er høyere enn hva som normalt leveres i nybygg – vi ønsker å begeistre alle kjøpere og levere boligkvalitet for livsnytere.

Primærrom: 141 m²
Bruksareal: 132 m²
Soverom: 4
Rom: 5
Etasjer: 3

Bryggeanlegget er et fellesanlegg hvor hver enhet har eksklusiv plass til to båter, avhengig av båtenes bredde. Total bredde er oppgitt til å være 6,8 meter.

Det er uteplasser i tre plan – alle med sjøkontakt – fra takhage er det utsikt til Svenner fyr. På bakkeplan en stor privat nordvestvendt bryggeterrasse på hele 34 kvm og trapp ned til solplass og to private båtplasser. Fra bryggeterrassen er det utsikt mot kanalen og mot Larviksfjorden.
Fra andre etasje en stor nordvestvendt balkong på 14 kvm.
Fra balkongen er det utsikt mot kanalen og mot Larviksfjorden.
På taket er det en nordvestvendt takhage på 45 kvm.
Fra takhagen fantastisk utsikt mot Svenner fyr samt mot kanalen og Larviksfjorden.

BIL INN OG BÅT UT

 • Takhage med panoramautsikt
 • Soldekk og fortøyningsplattform
 • Lys og lekker stue og spisestue med utsyn mot kanal og hav
 • Stor nordvestvendt bryggeterrasse med utsikt mot kanal og hav
 • Kjøkkeninnredning og kjøkkenøy fra Sigdal
 • Nordvestvendt balkong
 • Fire pene soverom i samme etasje
 • Lekkert baderom med alle funksjoner
 • Romslig bod og teknisk rom til bildekk, sykler m.m.
 • Stor hall med varmekabler i fliselagt gulv
 • Delikat baderom med vaskeromsfunksjon
 • Romslig bod på brygga med plass til hagemøbler, grill og puter
 • Opplegg for utekjøkken på brygga
 • Helårsregulerte boliger uten boplikt, valget er ditt!

Dette venter dere i første etasje
Arkitektens intensjon er at man fra alle rom skal oppleve landskap- og sjøkontakt. Når dere stiger inn i boligen er det bare å parkere baggasjen i den store hallen og gå rett ut på deres private brygge eller soldekk. Det er to boder på dette etasjeplanet og selvsagt muligheter for å tilkoble et utekjøkken på bryggeterrassen – et selvsagt valg når man gjerne ønsker å tilbringe mest mulig av tiden på Agnes brygge utendørs. Bryggeterrassen er 34 kvm – i tillegg til  soldekk nedenfor. På egen brygge kan dere legge båten(e) fortøyd og nyte roen på brygga eller kaste loss og legge seg på Svenner fyr for natten. Det er et våtrom også i denne etasjen – et komplett bad med vaskeromfunksjon.

Dette venter dere i andre etasje
Andre etasje er et nydelig sosialt rom med lys fra tre himmelretninger. Kjøkken og spisestue mot syd med store lysflater og stuen mot nordvest med utgang til balkong på 14 kvm. Balkongen vender mot kanal og hav. Kjøkkeninnredningen har takhøye skap og en hyggelig kjøkkenøy deler arbeidsfunksjoner og det øvrige sosiale rommet.

Dette venter dere i tredje etasje
Tredje etasje er avsatt til soveromsavdeling. Her finnes det fire soverom, soveromsgang og et komplett bad. Det er uproblematisk å ominnrede ett av soverommene til walk-in-garderobe.

Dette venter dere på taket
Fra hovedsoverommet blir er det trapp opp til en nydelig takhage i hele byggets areal – 45 kvm luksus med plass til å møblere og nyte havet og solen. Takhagen er skjermet med avtrappede vegger for å verne mot innsyn og vind.